Pollyanna og hennes Suffolk-kjøkken

Pollyanna og hennes Suffolk-kjøkken

Suffolk, vår enkle, Shaker-inspirerte kjøkkenkolleksjon som passer hjem nye og gamle, Scandi og moderne land i design, paletter dempet og fargerik, vises her i et veldig spennende lys. Pollyannas tidligere skolehushjem er fylt med antikviteter fra det mørke og knuste parkettgulvet til sortimentet av nysgjerrighetsskap og oppbevaringsbukser. Legg til Suffolk in Driftwood, og mange metalliske aksenter, og ordene ‘dream kitchen’ dukker raskt opp i tankene.

Hjemmeprofil

I den søvnige landsbyen Birlingham (for ikke å forveksle med byen Birmingham som den så ofte er), var det en gang en liten skole som bare besto av skolesal, et stort klasserom og rektorens kvartaler. Bygget i 1855, ble det senere stengt som en skole, og delvis omgjort til et boligeiendom før det ble kjøpt av Pollyanna og ektemannen Nick i 2018, som ville forvandle det til et vakkert og sympatisk utformet familiehjem for dem og Pollyannas to barn, Amelia og Barney.

Prosjektet

Som så mange av historiene våre om Real Neptune Homes, var Pollyanna's neppe et tilfelle av en enkel kjøkkengran. Den tidligere eieren hadde dekket over mange av sine periodiske trekk og hadde forlatt skolesalen uberørt, og etterlatt den til å bli hjem til en familie av flaggermus - noe som satte tilbake Pollyannas renoveringer med ni måneder på grunn av deres beskyttede status. “Etter å ha bodd i en uberørt, nybygd eiendom tidligere, var det mildt sagt et sjokk for systemet. Vi hadde alltid sagt at vi aldri ville ta på oss en prosjekteiendom, men vi ble forelsket i det øyeblikket vi gikk gjennom den nydelige georgiske inngangsdøren. Jeg hadde fylt vårt nybygg med antikviteter, og så et gammelt hjem var alltid ment å være tror jeg, men det passet ikke å bo i og det tok en stund før det måtte bli hjemmet vi visste at det kunne være, ”Forklarer Pollyanna.

Pollyanna visste at hun ønsket at interiøret hennes skulle gjenspeile sin fortid, men med moderne elementer vevd inn i gjenopprettingsperioden de kunne (som steinhullene) og beskyttet de som heldigvis hadde blitt igjen (som de søte kappestiftene barna en gang ville ha brukt). også. Etter at hun ved et uhell snublet over Neptun i et antikvitets emporium for mange år siden, gravde hun litt og så at de hadde base i Wiltshire. Da hun straks bestilte et besøk, dukket hun opp og fant ut at det var vår Factory Outlet, men ble vennlig vist rundt Neptune HQ’s nede showroom og ble forelsket. “Etter det besøket sa jeg, det er det, jeg har et Neptun-kjøkken uansett. Det ville være drømmekjøkkenet mitt, husker hun.

Det opprinnelige kjøkkenet var en bysse som familien forvandlet til pantryet sitt og bygde en forlengelse som ville være deres nye kjøkken, eller "hennes baby" som Pollyanna kaller det. Hun hadde bestemt seg for Suffolk-kolleksjonen og fortalte oss at hun ønsket noe som ikke hadde noen risiko for å gå ut av moten - "Jeg hadde ikke råd til å gjøre kjøkkenet på nytt, men det var mange år, men det måtte vare selvfølgelig, ”la hun til. Og på toppen av kjøkkenønskelisten hennes var en spisestue og de fullstendige skuffene hun hadde sett på Neptune HQ som hun lengtet etter å ha på kjøkkenøya. “Hele kjøkkendesignet dreide seg egentlig om de to aspektene. Jeg kunne ikke ha dem, ”la Pollyanna til.

Siden det var en firemannsfamilie, måtte kjøkkenet ha god oppbevaring, ikke minst fordi Pollyanna er, i hennes ord, en serviseopptaker, som teller 20 eller så fulle middagsretter som trengte å lagre et sted. Nick er en utdannet kokk, Milly elsker å lage mat, og Pollyanna er en født underholder som ikke elsker noe mer enn å ha venner på kveldsmat, og så dette skulle være et travelt livlig underholdningsrom. “Før lockdown hadde vi et Instagram-selskap med 40 personer her for å drikke og 25 til en middagsbord på vårt store store våningshusbord. Så gjennom låsing fortsatte vi å underholde, om enn praktisk talt. Hver fredag på Instagram ville jeg satt sammen en meny og gjort en spesiell borddekning - jeg har nesten alle versjoner av Neptune duker det er. Det var så gøy. ”

Men det er de små tingene like mye som de større aspektene ved kjøkkenet hennes som Pollyanna setter pris på, fra sikksakkjusterbare hyller i eik til det uttrekkbare kjøkkenhåndkleet i eik - "Ingen måte ønsket jeg å se kjøkkenhåndklær og ovnshatter på ovnen distraherende fra det vakre kjøkkenet mitt! ” Hun fortsatte med å få et Neptune vaskerom også, også i Suffolk, fordi hun visste at hvis hun gikk fra kjøkkenet sitt og inn i et rom uten Neptune i det, ville det føles mindre spesielt, og hun ville ikke like å være der inne så mye. Arbeide med akkrediterte Neptune kjøkkenmontører, Country Kitchens, som også jobbet med andre aspekter av renoveringen av hjemmet, installerte de både kjøkken og vaskerom med absolutt presisjon.

“Kjøkkenet mitt er, som jeg sa, babyen min. Jeg er her hele tiden. Familien min tar mikken ut av meg for det, fordi det første jeg gjør hver dag er å komme ned til de grønne Neptun-lenestolene mine på slutten av kjøkkenet, ta en kaffe og se ut i hagen. Så finner du meg her hele dagen, enten det er å lytte til radio eller bare ha et øyeblikk for meg selv. Det er hjertet i hjemmet vårt. "