Om oss

Neptune By StyleIt 

Styleit Interiørarkitekter AS – Orgnr: 894284382

Vi er Neptune sin leverandør i Norge. Neptune leverer kvalitetsprodukter med moderne og holdbart design i over 20 år. Vi bruker stort sett Neptune sine produkter i vårt interiørdesign.

Om Neptune 

Vi er optimister. Nådeløse. Hos Neptune tror vi fundamentalt at ting alltid kan være bedre. Det er vårt utgangspunkt. I alt vi gjør, fra hvordan vi designer et bord til hvordan vi nærmer oss leveringstjenesten, hvis det er en måte å forbedre ting for deg, kan du være trygg på at vi gjør det. Vi vil aldri være forskjellige for å si det. Men vi vil alltid gå imot kornet hvis det skal gjøre livet ditt bedre.

Den tankegangen med utfordrende konvensjoner og å se på ting annerledes betyr også at vi ofte vurderer ting vi har gjort, og vurderer om de fortsatt er gode nok. Vi tar oss tid til å ha nye ideer, og vi gir plass til å sette dem i verk. Det kan føles som om vi aldri er fornøyde, men på en god måte, fordi vi søker en bedre versjon av bedre. For deg.

Et nytt eventyr venter alltid.

Ta vår første spisestol som et eksempel. Vi fulgte ikke bare den velprøvde banen for stoldesign. Vi revurderte hver eneste skjøt, hvert eneste aspekt, hver eneste tomme for å balansere komfort, støtte og stabilitet. Dette er ikke bare steder du skal sette deg ned, men heller steder å tilbringe tid på, spise, lese, sosialisere - det er et viktig skille.

Da vi vokste og bestemte oss for å begynne å lage designene våre utenlands, gjorde vi det på vår måte. Vi visste at det var en bedre tilnærming for merkevaren vår, så vi bygde vårt eget produksjonshus som gjør designene våre alene. Neptune ting laget av folk fra Neptune.

Da vi bestemte oss for å åpne våre egne butikker, sa vi at vi ville åpne hjem i stedet for butikker. Den tradisjonelle detaljhandelsmodellen føltes bare ikke som oss, så vi tar år med å finne de perfekte stedene, vi helter vårt hjerte og vår sjel i å designe dem, så du vil føle deg perfekt hjemme, umiddelbart. Og vi ble enige om at de ville være steder å hygge seg med å tilbringe tid, så du vil ikke føle at du blir presset til å "handle", men i stedet oppfordres til å bare "være".

Grunnen til at vi forteller deg dette - hvorfor - er fordi vi vil at du skal vite om ting du ikke nødvendigvis kan se - våre skjulte dybder. Alle ting Neptun har blitt vurdert fra alle synsvinkler. Vi aksepterer aldri 'den ferdige måten'; vi gjør det vi tror (og det vi tror du vil synes) er best. Vi har vår egen linse som vi ser verden gjennom.

Dette er de tingene som virkelig forteller deg hvem vi er.

Vi er Neptune.